Unique Title | |||||
---|---|---|---|---|---|
No. | Document title | Year | ISI/WoS | Scopus | TCI |
1 | การจำลองการถ่ายเทความร้อนในไส้กรอกอีสานย่าง | 2020 | TCI | ||
2 | ผลของเทคนิค Sous Vide และไนไตรท์ต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์ไก่กอและ | 2017 | TCI | ||
3 | แบบจำลอง UNIQUAC สำหรับสัมประสิทธิ์แอกติวิตีของระบบ1-โพรพานอล + น้ำ และ 2-โพรพานอล + น้ำ | 2005 | TCI | ||
Remark : Compare with Scopus index and Master journal list of ISI/WoS SCIE :: Science Citation Index Expanded, SSCI :: Social Science Citation Index, AHCI :: Arts & Humanities Citation Index, ESCI :: Emerging Source Citation Index |
About Me
Education
Location
วศ.ม. in วิศวกรรมเคมี from Prince of Songkla University at Thailand
Location
Faculty of Faculty of Science and Technology Prince of Songkla University Pattani Campus